Verkoop van Het Centrale Erf is gestart

19 mei '20

We zijn van start! Het Centrale Erf is vanaf vandaag in verkoop. Je hebt nog tot 26 mei 17.00 uur om je online in te schrijven voor jouw droomwoning.

Geef je voorkeuren door

Je leest op de verkooppagina hoe het inschrijfproces werkt. Je vindt alle informatie over de woningen in jouw Mijn Eigen Huis account. Plattegronden, optietekeningen, meer-minderwerkopties, juridische documenten en meer. 

Heb je interesse in 1 (of meerdere) huizen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot dinsdag 26 mei 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot dinsdag 26 mei 17.00 uur. Woensdag 27 mei vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van de dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account.