Voorlopige plattegronden De Erven fase 1

22 maart '19

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als kantoor inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De voorlopige plattegronden van de verschillende woningtypes staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Concept plattegronden

Omdat we het belangrijk vinden om je zoveel mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning, wachten we niet met communiceren, op de definitieve plattegronden. Daarom zijn de voorlopige plattegronden per woningtype van De Erven fase 1 nu beschikbaar. Je krijgt dus vast een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. Zodra de plattegronden definitief zijn informeren we je daar natuurlijk over! Op dat moment vertellen we je ook meer over de mogelijkheden die er zijn om de woningen naar eigen wens aan te passen. Voor nu kun je in ieder geval al bedenken hoe je de woning eventueel wilt inrichten. Laat je gedachten de vrije loop!

Zodra de verschillende bouwnummers op de website komen te staan, kun je ook per bouwnummer de exacte plattegronden inzien. Nu kun je in ieder geval vast per woningtype zien, hoe de indeling van de woning wordt. We informeren je zodra het zo ver is!

Je vindt de plattegronden per woningtype op de pagina Woningen. Ga naar het woningtype van je keuze en bekijk de plattegronden.

  Lees meer nieuws
  Ga naar de woningen