Voor de huisjeboompjebeestjes

4 november '22

Je komt deze vrijstaande woning binnen in de ruime hal aan de zijkant. Hier is genoeg ruimte voor jassen, schoenen en tassen! Door de grote ramen baadt de woonkamer in het licht. De living kijkt vrij uit over de tuin, wat een lekker ruimtelijk gevoel geeft dat! Aan de voorzijde van de woning is de royale woonkeuken met kookeiland. Dit is echt een droom die uitkomt. ’s Ochtends is de ontbijttafel een rustmoment in de drukke spits, in de middag doen de kinderen hier hun huiswerk en als de avond valt is dit de plek voor eindeloze diners met vrienden.

Slapen & Baden

De etage heeft drie grote slaapkamers. Wie neemt welke is de vraag?! De badkamer is heerlijk ruim met een ligbad en aparte douche. Standaard is deze al heel luxe en natuurlijk kun hier ook je eigen wellness droom ontwerpen. Op de zolderetage vind je een 4e slaapkamer en heeft enorm veel bergruimte. Maakt er een heerlijke multimedia ruimte, speelkamer of gym van.

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Keuzes in overvloed

De Erven zou De Erven niet zijn als je alle vrijheid hebt om de woning helemaal te laten bouwen naar jouw wensen. Trek bijvoorbeeld de garage op de begane grond bij je woonkamer en maak er een te gekke speelkamer van voor je kids. Geen troep meer in je living. Of maak van de bovenste verdieping een plek waar je je na een drukke dag kan terugtrekken door een tweede badkamer te creëren, de keuze is aan jou!

Welkom in De Erven Buurtvrij, jij bent ‘m!

Download alle meerwerkopties
  Contact
  Actueel aanbod