Wat kies jij straks?

8 februari '21

Je staat aan de vooravond om je in te schrijven voor een nieuwe woning in De Erven 4B. Nadat jij je hebt ingeschreven op jouw favoriete bouwnummers krijg je een week later te horen of jij een van de gelukkigen bent met een optie. Er breekt een spannende tijd aan. Nog even geduld ... het is bijna zover!

Maak van je nieuwe huis jouw nieuwe thuis

Maar, voor het zover is … ben je vast al een beetje aan het nadenken hoe jij je nieuwe woning zou willen inrichten? Tenslotte wil je jouw nieuwe thuis zo aanpassen dat deze past als een 2e huid en helemaal aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Om je hiervoor in de gelegenheid te stellen is er een uitgebreide ruwbouw-koperskeuzelijst samengesteld. Een aantal dagen voordat de inschrijfperiode van de Erven fase 4B start, zetten wij alle verkoopstukken op de website en in je persoonlijke account, zo ook de ruwbouw-koperskeuzelijst.

Op deze lijst kun je zien welke mogelijkheden jouw droomwoning heeft en heb je gelijk een beeld bij de kosten waar je rekening mee moet houden voor jouw financiering. Denk hierbij aan een uitbouw aan de achterzijde of een mooie dakkapel voor nog meer mogelijkheden op de 2e verdieping.

Keuzes bekend? Laat het ons weten!

Om de bouw zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden is het van groot belang dat de aannemer snel op de hoogte is van jouw wensen. Zodat, na het verstrijken van de opschortende voorwaarden uit het koopcontract, snel gestart kan worden met de bouw. Daarom vragen wij jou zo snel mogelijk je keuzes kenbaar te maken. Stuur direct na het tekenen van je koopcontract jouw ruwbouw-koperskeuzelijst per mail naar [email protected].

Een bijkomend voordeel is dat je als koper al snel een aangepaste tekening krijgt met hierop de ruwbouwopties verwerkt. Je hebt dan al een heel goed beeld hoe jouw woning er straks uit komt te zien en kun je verder met dromen over de inrichting er van.

Zo streven we samen naar een start bouw in het 4e kwartaal van dit jaar!

  Planning
  Woningaanbod