19 juli 2022

Webinar De Erven 4D deel 1

Op 19 juli om 19.30 uur organiseren wij een webinar om je meer te vertellen over de woningen van De Erven 4D deel 1. Interesse? Schrijf je dan snel in en zet deze datum vast in je agenda.

Kom je ook?

1 juli '22

Op dinsdagavond 19 juli 2022 om 19.30 uur organiseren we een online bijeenkomst (webinar) voor het project De Erven 4D deel 1 in Hoef en Haag.

Tijdens dit webinar vertellen we je alles over de woningen binnen dit prachtige nieuwbouwplan in het nieuwe dorp aan de Lek te Hoef en Haag.

Van de buurt en de bereikbaarheid tot de verschillende typen woningen én de definitieve v.o.n. prijzen, alles komt aan bod. Vanuit jouw eigen huis kun je luisteren en vertellen wij je graag hoe de verkoopprocedure werkt, hoe je je inschrijft en welke stappen je kunt verwachten. Via de chat kun je ons team vragen stellen. Een aantal vragen zullen we ook online behandelen, kortom een leuke en een nuttige bijeenkomst om geïnformeerd en geïnspireerd te worden.

Treffen we je 19 juli om 19.30 uur? Meld je dan aan via onderstaande button. Aansluitend ontvang je een bevestiging met een link waarmee je online kunt deelnemen.

We ontmoeten je graag op 19 juli 19.30 aanstaande.

Graag tot ziens!

Aanmelden webinar
  Woningaanbod
  Aanmelden webinar