Woningen De Erven fase 2 toegewezen

28 oktober '19

Goed nieuws! De woningen in De Erven fase 2 zijn toegewezen en er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Bekijk ze snel in de kaart hieronder. Wie weet zit jouw droomhuis er bij.

Je hebt een optie! Koop jij je huis online?

Voor iedereen die een optie op een woning in De Erven fase 2 heeft, is het mogelijk om het aankoopproces volledig online te doorlopen. Je kunt zelfs digitaal een handtekening zetten onder je koopovereenkomst! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

Je bent vrij om te kiezen voor online kopen. Wees niet bang... Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen. Je wordt gevraagd om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contract moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over de hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kan ondertekenen via iDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Geen woning? Dan wordt je reservekandidaat

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. 

Niet alle woningen zijn toegewezen Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik wil een optie op een woning Neem contact op