Comfortabel en levensloopbestendig wonen

22 mei '23

De manier waarop we wonen is voortdurend aan verandering onderhevig en onze woonwensen groeien mee met de levensfase waar we in zitten. In Hoef en Haag is voor iedereen een plek te vinden om heerlijk te wonen, of je nu een groot gezin hebt of alleen bent, wat ouder of juist starter bent op de woningmarkt. Voor elke levensfase is er een passende woning te vinden.

De levensloopbestendige woningen van De Erven 4D hebben in basis een volledig woonprogramma op de begane grond. Dat betekent een heerlijke living, keuken, ruime slaapkamer en een complete badkamer zonder dat je een trap op hoeft naar boven. Dat is pas levensloopbestendig wonen!

Mogelijkheden op de verdieping

Ondanks dat je op de begane grond uiterst comfortabel woont, heb je in dit woningtype nog een eerste verdieping, die je naar hartenlust kunt indelen. Wil je toch boven slapen en een extra badkamer? Geen probleem, dat kan gewoon. Nog een groot voordeel van deze comfortabele woning is natuurlijk de heerlijke tuin. Hier zit je op lange zomeravonden met vrienden te borrelen, lees je op zondagmiddag heerlijk een boek of kun je je verliezen in tuinieren.

Hoef en Haag
Hoef en Haag

Direct beschikbaar!

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbecue of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar.

Er zijn nog enkele levensloopbestendige woningen direct beschikbaar, bekijk het actuele woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan.

Actueel aanbod
  Contact
  Actueel aanbod