Hoekwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het Centrale Erf is een gezellig erf met 15 woningen, verdeeld over vier intieme woonblokjes, die grenzen aan een gezamenlijke binnentuin als ontmoetingsplek. De karakteristieke hoevewoningen doen denken aan het vroegere erf rondom een boerderij, intiem en dorps met unieke details zoals tuitgevels, dubbel openslaande deuren, luifeltjes en verdiepingshoge ramen met mooie luiken.


De 15 woningen in Het Centrale Erf zijn een unieke combinatie van 2- laags hoevewoningen en levensloopbestendige woningen met 1 woonlaag. Wie weet wonen er straks drie generaties rondom de gezellige binnentuin. Hoe ideaal zou dat zijn!


Denk mee over de invulling van de gezamenlijke binnentuin 

Als toekomstige bewoner van Het Centrale Erf krijg je de mogelijkheid om samen met alle andere bewoners de inrichting van de gezamenlijke binnentuin te bepalen. Onder begeleiding van een professional onderzoeken jullie samen de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Droom jij van een moestuin? Of is een plek waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen jouw wens?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning

ca. 134 m2
4 kamers
Tuin
dorpsleven