Tussenwoning Levensloop

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het Centrale Erf is een gezellig erf met 15 woningen, verdeeld over vier intieme woonblokjes die grenzen aan een gezamenlijke binnentuin als ontmoetingsplek. De woningen doen denken aan het vroegere erf rondom een boerderij, intiem en dorps met karakteristieke details zoals tuitgevels, boerendeuren waarvan de bovenkant opengezet kan worden, luifeltjes en verdiepingshoge ramen met mooie luiken.


Gezellige zomeravonden, samen op de bank of een hele dag heerlijk genieten van de kleinkinderen. Met de geborgenheid van het erf om je heen voel je je hier helemaal thuis.


De 15 woningen in Het Centrale Erf zijn een unieke combinatie van 2- laags hoevewoningen en levensloopbestendige woningen met 1 woonlaag. Een unieke kans om dichtbij kinderen en kleinkinderen te wonen en je woning in te richten naar het leven waar jij behoefte aan hebt.


Denk mee over de invulling van de gezamenlijke binnentuin 

Als toekomstige bewoner van Het Centrale Erf krijg je de mogelijkheid om samen met alle andere bewoners de inrichting van de gezamenlijke binnentuin te bepalen. Onder begeleiding van een professional onderzoeken jullie samen de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Droom jij van een moestuin? Of is een plek waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen jouw wens?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning Levensloop

ca. 115 - 118 m2
3 kamers
2 woonlagen
Tuin
dorpsleven