Vrijstaande woning type B #082

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 082 van de vrijstaande woningen Type B, heeft wel heel veel weg van een echte boerderij. De rond toelopende rieten punt wordt gecombineerd met een natuurlijke kleur gevelsteen.


De grote kavel met een tuin rondom de woning zorgt ervoor dat je altijd voldoende privacy hebt. Dat gecombineerd met het gezellige wonen in De Erven, is ideaal!


De ruime woonkamer loopt over in de fijne leefkeuken, maar worden toch deels gescheiden, door de u-vorm die de ruimte heeft. De woonkamer geeft zicht op de ruime achtertuin. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin (gelegen op het zuidwesten) in en geniet je van een kopje koffie en de krant in het zonnetje.


Op de grens van de woonkamer naar de keuken, zitten nog een keer openslaande deuren naar de andere zijde van de tuin. Zet je 1 voet buiten de deur, dan struikel je bijna over het stuk groen en het water (de Meander) waar de woning vrijwel direct aan ligt.


De aangebouwde ruime berging (met carport) is ideaal voor het opbergen van hobbymateriaal of gereedschap. Op eigen terrein kun je maar liefst 2 auto’s parkeren.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning type B #082

ca. 183 m2
5 kamers
3 woonlagen
ca. 291 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..