Bekijk de woningen op de kavelkaart

26 februari '20

Waar staat jouw droomhuis in Het Centrale Erf? Op de interactieve kavelkaart kan je nu precies zien welk woningtype waar komt te staan. Alle woningen hebben wel iets wat de ligging aantrekkelijk maakt. En: hoe ligt de woning aan de gezamenlijke binnentuin? 

De verkoop van de 15 bijzondere hoevewoningen in Het Centrale Erf start in het voorjaar. Bekijk alvast de ligging door op de woningen in de kaart te klikken, klik door naar het huis en geef jouw favoriet aan met het hartje. Misschien is Het Centrale Erf straks ook jouw thuis!

Wonen rondom een gemeenschappelijke tuin

Het Centrale Erf is een gezellig erf, ontworpen met een gemeenschappelijke tuin als ontmoetingsplek. Hier geniet je letterlijk van je eigen plekje in je privé tuin en kan je naar behoefte de buren opzoeken om met elkaar het glas te heffen, een kopje suiker te lenen én met een glimlach kijken naar de kinderen die naar hartenlust samen buiten spelen. Dat is heerlijk wonen!

Denk mee over de invulling van de gezamenlijke binnentuin
Als toekomstige bewoner van Het Centrale Erf krijg je de mogelijkheid om samen met alle andere bewoners de inrichting van de gezamenlijke binnentuin te bepalen. Onder begeleiding van een professional onderzoeken jullie samen de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Droom jij van een moestuin? Of is een plek waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen jouw wens?

Lees er meer over Het Centrale Erf
Interesse? Bekijk het woningaanbod