De Rabobank helpt je gratis bij de financiële check

25 april '24

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in De Vrijbuiters? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Een financiële check? Zo werkt het

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Meer over de financiële check
image alt

Jouw droomwoning in De Vrijbuiters financieren

Zie jij jezelf al wonen in De Vrijbuiters? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Financieel adviseur van Rabobank, Tom Tieman is nauw betrokken bij nieuwsbouwproject De Vrijbuiters. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hoef en Haag. Met zijn kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt hij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in de Groene Weelde? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Online videogesprek

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder of stuur een email naar [email protected]. Een gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Financiële check
Tom

Tom Tieman

Financieel Adviseur Nieuwbouw
Erkend Adviseur Duurzaam Wonen

Tel. 06-27203609
[email protected]

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen