Logo Logo

Waar staat dat mooie huis precies? Zit er een grote tuin bij? Ligt het huis in een gezellige straat en/of heeft het uitzicht over De Meander? Alle woningen van Het Dorpshart fase 3a staan nu in de interactieve situatiekaart.

Lees verder

Onze blogster Rebekka van Rij laat regelmatig foto's van Het Dorpshart fase 2a maken. Kijk je mee naar de prachtige foto's van week 44-45?

Lees verder

Als je jouw droomwoning in Het Dorpshart fase 3a hebt gevonden, wil je natuurlijk ook weten of deze binnen jouw budget valt. Daarom hebben wij nu de indicatieve prijzen op de site staan.

Lees verder

De verkoop van 50 woningen Het Dorpshart fase 2b gaat goed. Zo goed zelfs dat de bouw waarschijnlijk in december al start. Heb jij dit gemist? Er zijn nog enkele woningen vrij.

Lees verder

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het interieur van mijn nieuwbouwhuis in Hoef en Haag straks een warme sfeer krijgt, waardoor wij ons er snel thuis gaan voelen?

Lees verder

Onze blogster Rebekka van Rij heeft een huis gekocht in Het Dorpshart fase 2a. Zij laat regelmatig foto's maken.

Lees verder

Nieuwbouwwijk Het Dorpshart wordt weer verder uitgebreid. Deze nieuwe fase, Het Dorpshart fase 3a, biedt ruimte aan in totaal 64 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen, waarvan enkele bekenden uit de eerdere fases, maar ook een aantal nieuwe woningtypen. Wat is jouw favoriete woningtype(n)? Laat het ons weten!

Lees verder

Hoef en Haag breidt uit

Hoef en Haag heeft een broekmaatje groter nodig. De nieuwste en laatste wijk van Hoef en Haag is in ontwikkeling. De Erven: een wijk waar samen zijn centraal staat. Een plek waar je je buren kent en lekker veel buiten komt! Nieuwsgierig?

Lees verder

Eva Batenburg, inwoner van Hoef en Haag, is een inzamelingsactie begonnen voor een AED in het dorp.

Lees verder

Vandaag vond de toewijzing plaats van 30 woningen Het Lint fase 2a Hoefpoort.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?