Definitieve prijzen de Groene Weelde

1 februari '24

De definitieve prijzen van de 23 woningen in de Groene Weelde zijn definitief vastgesteld. Heb je nog geen financiële check aangevraagd en wil je de kans op een woning vergroten? Vraag deze dan snel aan! Wanneer de verkoop start kan je het document uploaden in jouw persoonlijke account.

image alt

Standaard heel compleet

De 23 woningen in de Groene Weelde worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch en kranen Grohe. 

Ook een luxe Siematic keuken met Boch apparatuur is bij de vrij op naam prijs inbegrepen. 

Badkamer flyer bekijken

Een financiële check? Zo werkt het

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van bijvoorbeeld de Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

De Financieel adviseurs van de Rabobank zijn nauw betrokken bij nieuwsbouwproject de Groene Weelde. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hoef en Haag.

Tom Tieman
Financieel Adviseur Nieuwbouw
Erkend Adviseur Duurzaam Wonen
Tel. 06-27203609
[email protected]

Gerard Heikoop
Financieel adviseur Nieuwbouw
Tel. 06-14167415
[email protected]

tom
Gerard Heikoop
  Naar het woningaanbod
  Meer over de financiële check