Koop je huis volledig online!

21 oktober '19

Een paar schoenen online kopen is voor bijna niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is iets nieuws! Net als met de verkoop van de Erven fase 1 bieden we voor de Erven fase 2 ook de mogelijkheid om het hele aankoopproces digitaal te doorlopen. Zelfs de handtekening onder de koopovereenkomst kun je digitaal, thuis vanaf de bank, zetten. Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online kopen

Heb je straks je droomwoning toegewezen gekregen? Dan kun je jouw optie bevestigen (of annuleren) in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt 48 uur de tijd om dat te doen. Direct daarna bepaal je of je het aankoopproces digitaal wilt doorlopen, of toch liever bij de makelaar aan tafel. Kies je voor online? Je doorloopt dan enkele stappen zodat het koopcontract opgemaakt kan worden. Binnen enkele werkdagen ontvang je een unieke link naar de overeenkomsten. Je plaatst digitaal (helemaal veilig en volledig wettelijk erkend) je handtekening en daarna ontvang je de ondertekende overeenkomsten in jouw Mijn Eigen Huis account. Heb je tijdens het proces nog vragen? Die kun je gerust stellen via 088 71 22 868, de chat of stel je vraag via het vragenformulier.

Toch liever naar de makelaar?

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met De Keizer Smit Makelaarshuys of Via Makelaardij. Je kunt daar nog gewoon 'ouderwets' je handtekening op papier zetten en eventuele aanvullende vragen stellen. Aan jou de keuze!

Contact met een makelaar?

Meer weten? Hoe werkt online kopen
Ik heb een vraag! Veel gestelde vragen