Meerwerk mogelijkheden de Groene Weelde

15 februari '24

De 23 woningen in de Groene Weelde worden heel compleet opgeleverd, maar wil je jouw nieuwe huis net die finishing touch geven met kleine of zelfs grote aanpassingen? Bekijk dan de koperskeuze prijslijst en de optietekeningen. Deze geeft je een overzicht van de verschillende opties die je kunt kiezen. Goed om nu alvast over na te denken!

Welke opties kies jij?

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met uitbouw, openslaande deuren of extra slaapkamers op zolder? Denk er nu alvast over na! De sluitingsdatum voor de grote meerwerkopties is 22 april 2024. Voor de kleine opties zoals het verplaatsen van een stopcontact of het plaatsen van een buitenkraan heb je de tijd tot 2 juni 2024.

Je kunt de meer- en minderwerkprijzen en optietekeningen nu al bekijken onder het woningaanbod bij jouw favoriete bouwnummer. Ga naar je favoriete bouwnummer en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vind je dan alle meerwerk documenten.

Naar het woningaanbod
image alt

Standaard al heel compleet

De woningen in de Groene Weelde worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een Siematic keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.

Wat voor keuken en badkamer vindt jij mooi? Denk hier vast over na want de sluitingsdatum voor het kiezen van de keuken en badkamer is op 21 mei 2024

Keuken bekijken
Badkamer bekijken

Een knipoog naar de architect

Samen met de keukenspecialisten van SieMatic zijn de keukens voor de 3 woningtypes in de Groene Weelde ontworpen en samengesteld. Perry Hanssen van Hanssen Interior Design vertelt je er graag meer over.

Hoe verloopt het koperskeuzetraject?

Wanneer je straks een bouwnummer toegewezen hebt gekregen in nieuwbouwproject de Groene Weelde dan doorloop je daarna een aantal stappen. We vertellen je er in de kopersinformatie en optiebrochure graag meer over. Woonadviseur Judith Gerlagh helpt je straks bij het kiezen van de meer- en minderwerkopties. 

  Naar het woningaanbod
  Kopersinformatie en optiebrochure bekijken