Woningen de Groene Weelde toegewezen

5 maart '24

De inschrijfperiode voor de Groene Weelde is op dinsdag 5 maart om 15.00 uur gesloten. Er waren veel inschrijvingen. Inmiddels zijn alle woningen toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Nieuw: de woningconfigurator

Met de woningconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen woning bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak er af en kijk van bovenaf de woning in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Klik, kijk en bewonder. Let op: de configurator werkt alleen op desktop

Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving.

Configurator bekijken
Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt, wordt een reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Heb je een vraag? Neem contact op
Ook wonen in Hoef en Haag? Bekijk het woningaanbod