Erfwoning met toewijzingscriteria

v.a. € 380.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met je vrienden in de boomgaard, of te verandahangen met je buren op een zwoele zomeravond. Zie je het al voor je? Dan is de Vrijbuiters in De Erven zeker iets voor jou! 


Lekker (buiten)leven

Hier ben je het liefst altijd buiten, maar ook binnen kom je niets tekort. Van een open keuken tot 3 slaapkamers, de erfwoningen hebben het - en meer. In totaal komen er van dit type 10 beschikbaar. Ontdek snel meer! 

In verkoop

Erfwoning met toewijzingscriteria

v.a.
€ 380.000
ca. 90 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Aanvullende toewijzingscriteria

Een erfwoning met toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 87.000 hebben. Er zal/zullen (een) inkomensverklaring(en) van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2023 overlegd moeten worden. Wil je in aanmerking komen voor deze woning? Je kunt je inkomensverklaring (IB60 formulier) meenemen tijdens het verkoopgesprek of samen met je financiële check uploaden in je Mijn Eigen Huis Account wanneer de verkoop is gestart.

image alt

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding

Voor deze woning wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning de eerste 5 jaar na de datum van de inschrijving in de gemeentelijke Basisregistratie Personen (BRP) uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning. (Inschrijving in de BRP dient plaats te vinden binnen één maand na oplevering van de woning). Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding opgenomen. Dat betekent dat indien de gekochte woning binnen 5 jaar na oplevering weer wordt verkocht een winstafdracht verschuldigd is.

Alternatief aanbod