Rug-aan-rug woning #004

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouw gestart, oplevering zomer 2024


De Erven in Hoef en Haag, hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen tuin terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen in je nieuwe buurtje. Vrij om te verandahangen op een zwoele zomeravond. Hier ben je vrij om te barbequeborrelen, boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen.


In deze fase van De Erven vind je 12 rug-aan-rug woningen, allemaal even heerlijk met voldoende ruimte en vrij uitzicht vanuit je tuin. Kies jij voor de sfeervolle groene Hameau aan het karrepad?

In aanbouw / bewoond

Rug-aan-rug woning #004

ca. 86 m2
3 kamers
elektrische verwarming
ca. 28 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra toewijzingscriteria

De rug-aan-rug woningen in De Erven 4D deel 2 vallen onder de categorie betaalbare koop. Dit houdt in dat deze woningen toegewezen worden aan de hand van de volgende criteria (deze wijken af van de standaard)


Aantal kandidaten per bouwnummer

Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten op dat bouwnummer, dan volgt een 2e beoordeling.


Toets van inkomen

Het maximaal gezamenlijk inkomen mag niet meer zijn dan €75.000,- bruto per jaar en wordt getoetst op basis van een IB60 formulier. Deze kun je aanvragen bij De Belastingdienst. 


Loten bij notaris

Zijn er meerdere kandidaten met dezelfde eerste voorkeur en een geldig IB60 formulier? Dan wordt er gekeken naar het lotingsnummer van de notaris. De kandidaat met het laagste (en dus beste) lotingsnummer krijgt de woning toegewezen.


Let op: in het koopcontract van deze woningen zijn artikelen opgenomen betreffende zelfbewoningsplicht en antispeculatie.

image alt

Klaar voor de toekomst

Koop je in De Erven dan weet je dat je een duurzaam huis krijgt dat (ruim) voldoet aan de laatste richtlijnen voor duurzaamheid. Een volledig nieuw huis, vrij van gas en voorzien van hoogwaardige isolatie. Denk hierbij aan 3 laags glas voor geluidisolatie en behoud van je warmte, maar ook aan PV panelen waarmee jij je eigen stroom op wekt. 


  • duurzaam wonen volgens BENG norm
  • elektrische verwarming d.m.v. radiatoren op de begane grond en eerste verdieping
  • voorzien van zonnepanelen, Jaga Oxygen locale mechanische toevoer en centrale mechanische afvoer en elektrische boiler