Brederode | Nul-op-de-meter tussen #007

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Het Dorpshart woon je dichtbij de Brink, het hart van de wijk waar ook de voorzieningen liggen. Het is er gezellig druk voor mensen die houden van sociale contacten. De bebouwing is wat meer aaneengesloten en laat een afwisselend beeld zien.

Wil je een duurzame woning? Dat kan met deze Nul-op-de-meter woning. Kies je voor een Nul-op-de-meter woning dan kies je voor comfort en duurzaamheid. Een comfortabele warmte in je huis is belangrijk, de lucht-/waterwarmtepomp (in de berging) zorgt hiervoor. Daarnaast zorgen de vloerverwarming en een automatisch ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat. De zonnecollectoren op het dak (PV-cellen) leveren op duurzame wijze de stroom voor je woning. Kortom geen gas meer in je nieuwe huis. Zo ben je niet alleen klaar voor de toekomst maar bespaar je maandelijks fors op je energielasten. Wij zorgen de eerste 10 jaar voor het onderhoud van de warmtepomp, zodat jij zorgeloos kunt wonen. 

Op de begane grond vind je de woonkamer en een open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer betreed je de tuin door middel van een schuifpui. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De 2e verdieping is met een vaste trap te bereiken. Hier is een extra kamer en in een aparte ruimte staan de wasmachine en de droger.

In aanbouw / bewoond

Brederode | Nul-op-de-meter tussen #007

ca. 126 m2
4 kamers
1 woonlaag
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..