Nog enkele woningen beschikbaar

30 januari '20

Wil jij ruim en landelijk wonen op een plek waar je je thuis voelt? Waar je nog 'gewoon' een kopje suiker leent bij de buren en tegelijkertijd geniet van een groene omgeving en een koffie op je eigen veranda? Dit is je kans! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Erven fase 1 in Hoef en Haag.

image alt

Bouwnummer 32 Vrijstaande woning

Vrijstaand wonen met een heerlijke grote tuin
Bouwnummer 32 van de vrijstaande woningen Type A is er 1 die je het je wel heel makkelijk maakt om dat ‘thuisgevoel’ te creëren. De grote kavel met een tuin rondom de woning zorgt ervoor dat je altijd voldoende privacy hebt. Dat gecombineerd met het gezellige wonen in De Erven, is ideaal! Vanuit de keuken kijk je de gezellige autoluwe straat over. De woonkamer geeft zicht op de ruime achtertuin. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in en geniet je van een kopje koffie en de krant in het zonnetje. Het uitzicht vanuit je tuin is ook nog eens fantastisch. Je kijkt namelijk uit over het water van De Meander.
T
egelijk zijn alle voorzieningen dichtbij. Wat wil je nog meer?

Klik hieronder op de button om de woning te bekijken en kijk meteen naar de levendige plattegronden die je meenemen in jouw droomhuis.

Bekijk Bouwnummer 32
image alt

Bouwnummer 15 Hoekwoning

Ook wel een verandawoning genoemd..
Bouwnummer 15 van het type hoekwoning type C wordt ook wel een verandawoning genoemd! Deze woning heeft een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies aan de voorzijde. Door die houten draagconstructies is een soort veranda gecreëerd, waar je een gezellige zitplek kunt maken aan de voorkant van het huis. Ook de gevel is van hout, waardoor je een warme uitstraling hebt. Vanaf de voorzijde van de woning kijk je uit over het water van de Meander. In de zomer zie je daar regelmatig kano’s of opblaasbootjes voorbij roeien.

Bekijk de plattegronden van de woning eens goed en droom alvast weg bij jouw nieuwe woning!

Bekijk Bouwnummer 15
image alt

Bouwnummer 26 Twee onder één kapwoning

2 onder 1 kap met een chique uitstraling
Bouwnummer 26 is een mooie 2 onder 1 kapwoning met een chique uitstraling. De donkere kleuren van de woning, gecombineerd met houten details maken de woning heel aantrekkelijk! Vanuit de ruime woonkamer, met erker heb je een gezellig uitzicht over de autoluwe straat. De gescheiden leefkeuken geeft zicht op de flinke tuin. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in en geniet je van een kopje koffie in het zonnetje. Het uitzicht vanuit je tuin is ook nog eens fantastisch. Je kijkt namelijk uit over het water van De Meander. Op eigen terrein kun je maar liefst 2 auto’s parkeren. Wat wil je nog meer?

Bekijk bouwnummer 26
  Actueel aanbod
  Neem contact op