Nog enkele woningen beschikbaar

23 april '20

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

 

image alt

Bouwnummer 73 Vrijstaande woning

196 m2 woonplezier
In deze sfeervolle vrijstaande woning, gelegen in Hoef en Haag nabij Vianen en het bruisende Utrecht, woon je royaal, duurzaam én groen! De landelijke bouwstijl en hoge ramen maken de woning aan het Magnoliaerf 34 een echte eyecatcher. Met een woonoppervlakte van maar liefst 196 (!) vierkante meter en een royale tuin is er aan ruimte geen gebrek. De tuin is gelegen op het zuidwesten en staat garant voor zonnige middagen en avonden met vrienden of familie. 

Bekijk de beelden en de plattegronden van de woning eens goed en droom  weg bij jouw nieuwe woning!

Bekijk Bouwnummer 73
image alt

Bouwnummer 82 Vrijstaande woning

Waan je je als een koning in je eigen villa!
Bouwnummer 82 is een ruime woning die veel weg heeft van een echte boerderij. Een bijzonder rieten dak in een toelopende punt wordt gecombineerd met een rustige natuurlijke gevelsteen. De woonoppervlakte van dit huis is maar liefst 183m2 en de grote tuin van 291 m2 zorgt ervoor dat je altijd voldoende privacy hebt. Dat gecombineerd met het gezellige wonen in De Erven, is ideaal! Bekijk de beelden en plattegronden op de woningpagina en droom alvast lekker weg.

Bekijk bouwnummer 82
  Actueel aanbod
  Neem contact op