Welkom in De Erven, net zo vrij als jij!

Er is heel veel informatie beschikbaar over dit fijne deelgebied in Hoef en Haag. Heb je wat gemist? We zetten graag alle informatie voor je op een rijtje.

Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen

Maak kennis met de makelaars

Alle woningen van De Erven 4D zijn in verkoop gebracht. Het digitale aankoopproces dat hierbij komt kijken, wordt door veel kopers als fijn ervaren. Toch geldt dat niet voor iedereen. Wil jij liever eerst met een makelaar om de tafel? Geen probleem! We stellen de makelaars hieronder aan je voor.

Lees verder

Online een optie aanvragen

Heb je interesse in een woning in De Erven 4D deel 1 of 2 en je ziet dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. Bekijk het actuele woningaanbod, welke is jouw favoriet?

Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen
Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De kranten staan er vol mee: de stijging van de gas- en energieprijzen. Het juiste moment om eens in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat een nieuwbouwwoning met energielabel A+++ tot wel 59 procent kan besparen op jouw verwarmingskosten?

Lees verder

Tuinen waterbestendig

We hebben steeds vaker heftige regenbuien en langere periodes van hitte en droogte. Compleet betegelde tuinen zijn in zo’n situatie niet ideaal. In een strak betegelde tuin kan het regenwater moeilijk wegzakken in de grond. Daardoor kunnen tuinen én straten onderlopen en raakt het riool overbelast. Daarentegen, als het warm is, blijft de warmte veel langer hangen in een betegelde omgeving waar groen ontbreekt. Groen zorgt namelijk voor verkoeling. Deze situatie noemen we hittestress.

Bekijk de tuinontwerpen
Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen
Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen

Digitale brochure De Erven 4D deel 1

De digitale brochure van De Erven 4D deel 1 is digitaal te bekijken. Je vindt er alle weetjes van Hoef en Haag en een compleet overzicht van de woningen in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien!

Bekijk de brochure

Digitale brochure De Erven 4D deel 2

De digitale brochure van De Erven 4D deel 2 is digitaal te bekijken. Je vindt er alle weetjes van Hoef en Haag en een compleet overzicht van de woningen in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien!

Bekijk de brochure
Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen
Nieuwbouw Hoef en Haag Vianen

Download alle verkoopdocumenten

Als je een woning wilt kopen in De Erven wil je natuurlijk alle details weten. De verkoopdocumenten per fase zijn te downloaden vanuit jouw persoonlijke account op deze website, maar zijn ook te vinden op de pagina van jouw favoriete bouwnummer. Nog geen persoonlijk account? Lees er alles over en maak er snel een aan.

Lees alles over Mijn-Eigen-Huis
Nog niet alles duidelijk? Veel gestelde vragen
Bekijk welke woningen beschikbaar zijn Actueel woningaanbod