Hoekwoning type C #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 012 van het type hoekwoning type C (ook wel de verandawoning genoemd!) is de joekel van dit rijtje. Dit huis heeft namelijk een erker die extra woonruimte biedt. Deze woning heeft een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies aan de voorzijde. Door die houten draagconstructies is een soort veranda gecreëerd, waar je een gezellige zitplek kunt maken aan de voorkant van het huis. Ook de gevel is van hout, waardoor je een warme uitstraling hebt. 

Vanaf de voorzijde van de woning kijk je uit over het water (de Meander). In de zomer zie je daar regelmatig kano’s of opblaasbootjes voorbij roeien. Deze woning heeft een flinke tuin die ook langs de zijkant van het huis van voor naar achter loopt. Zo kun je altijd wel ergens de zon op zoeken! De aangebouwde ruime berging is ideaal voor het opbergen van hobbymateriaal of gereedschap. Op eigen terrein kun je maar liefst 2 auto’s parkeren.

Bekijk de plattegronden hieronder eens goed en laat jezelf alvast wegdromen bij je nieuwe interieur. Waar komt de bank? En wie krijgt welke slaapkamer? 

Heb je interesse in dit bouwnummer? Geef het door via onderstaande knop.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning type C #012

ca. 138 m2
4 kamers
2 parkeerplaatsen
ca. 148 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..