Erfwoning #031

€ 455.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met je vrienden in de boomgaard, of te verandahangen met je buren op een zwoele zomeravond. Zie je het al voor je? Dan is de Vrijbuiters in De Erven zeker iets voor jou!


Deze erfwoning met houten geveldetails en oranje kap staat in Vrijbuiters. Een prachtige buurt die zich met name kenmerkt als gezellig en groen. En met wel 3 slaapkamers en een woonkamer inclusief open keuken biedt bouwnummer 031 alles wat je nodig hebt. En aan die zuidwestelijk gelegen tuin kan je wel aan wennen.

In optie

Erfwoning #031

€ 455.000
ca. 105 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 84 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod