Erfwoning #032

€ 415.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met je vrienden in de boomgaard, of te verandahangen met je buren op een zwoele zomeravond. Zie je het al voor je? Dan is de Vrijbuiters in De Erven zeker iets voor jou!


Wauw, bouwnummer 032 springt direct in het oog. De houten geveldetails met de oranje kap en hoge pui zijn echt helemaal jouw smaak. Verder beschikt deze erfwoning in Vrijbuiters over 3 slaapkamers, een open keuken en een tuin op het zuidoosten. Zo proef je niet alleen in de wijk van het groen, maar heb je ook altijd een plek met privacy om jezelf terug te trekken. Ontdek snel meer!

In optie

Erfwoning #032

€ 415.000
ca. 105 m2
4 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 20 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod