Hoekwoning #042

€ 520.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Wil jij wonen in een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn? Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Hier ben je vrij om te boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Zie jij het al voor je? Het kan in de Vrijbuiters!


Water, groen en autoluwe straten. Dit vormt het decor van de kindvriendelijke buurt Vrijbuiters, waar je straks ook bouwnummer 042 vindt. Deze houten hoekwoning heeft 4 slaapkamers en een tuin op het noordwesten, die je ook via achterom bereikt. Hier woon je in alle rust en heb je meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Is dit de woning van je dromen?

In optie

Hoekwoning #042

€ 520.000
ca. 130 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 37 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bijzonder duurzaam met hart van hout

De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. 


Meer informatie over CLT

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod