Hoekwoning #045

€ 505.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Wil jij wonen in een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn? Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Hier ben je vrij om te boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Zie jij het al voor je? Het kan in de Vrijbuiters!


Geen massale wijk, maar een knusse buurt vol groen en een lekker landelijk tintje. Dat is het decor van Vrijbuiters, waar je ook bouwnummer 045 vindt. Deze houten hoekwoning is ruimtelijk en geniet dankzij de hoekligging van veel licht. Ook fijn zijn de 4 slaapkamers, net als de achtertuin op het noordoosten die zelfs een achterom heeft. Hier wil je toch wonen?

In optie

Hoekwoning #045

€ 505.000
ca. 121 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 53 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bijzonder duurzaam met hart van hout

De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. 


Meer informatie over CLT

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod