Tussenwoning

v.a. € 485.000 - € 490.000 v.o.n. Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Wil jij wonen in een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn? Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Hier ben je vrij om te boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Zie jij het al voor je? Het kan in de Vrijbuiters!


Omringd door water en groen

In de Vrijbuiters vind je straks 4 karaktervolle houten tussenwoningen. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk.

Binnenkort in verkoop

Tussenwoning

v.a.
€ 485.000 - € 490.000
ca. 121 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bijzonder duurzaam met hart van hout

De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. 


Meer informatie over CLT

Alternatief aanbod