Tussenwoning #048

€ 490.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Wil jij wonen in een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn? Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Hier ben je vrij om te boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Zie jij het al voor je? Het kan in de Vrijbuiters!


Wonen in het groen, daar heb je altijd van gedroomd. Goed nieuws: bouwnummer 048 in de bijzondere buurt Vrijbuiters laat jouw (woon)dromen uitkomen. De tuin op het zuidwesten - inclusief achterom - biedt directe aansluiting op het omliggende groen en haalt buiten naar binnen. En zie je de ligging op het zuidwesten? Zo vang je hier elke dag de laatste zonnestralen van de dag. Ontdek snel wat deze houten tussenwoning nog meer te bieden heeft. 

In optie

Tussenwoning #048

€ 490.000
ca. 121 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 35 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bijzonder duurzaam met hart van hout

De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. 


Meer informatie over CLT

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod