Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Heb jij een oogje op 1 van de tussenwoningen type A of bouwnummer 033 hoekwoning type A? Dan lees je hier hoe jouw badkamer en toilet worden opgeleverd. In deze woningen zitten namelijk een compleet afgewerkte badkamer en toilet. Uitgerust met kwaliteitsmerken. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe. 

image alt

Badkamer Tussen- en Hoek type A (033)

Het sanitair in de badkamer is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe. Beide top kwaliteitsmerken. 

De witte Omnia Architectura wastafel van Villeroy & Boch is 60 cm breed en 48 cm diep en heeft een Grohe Costa kraan. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen. De Grohe douchemengkraan is van het type Costa en de doucheset (douchekop, stang) is van het type New Tempesta 100 (2 stralen).

image alt

Toiletruimte Tussen- en Hoek type A (033)

Het sanitair in de toiletruimte van de tussenwoningen type A en bouwnummer 033 van type Hoekwoning type A is van Villeroy & Boch. Praktisch en modern. Uitgevoerd in strak wit.

Het toilet en de witte fontein is van de serie O.novo. De kraan is van Grohe, type Costa.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze leverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, is het toilet en de badkamer gebruiksklaar. Wel zo handig toch?

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht