Visie

Het ontwerp

Het ontwerp van Hoef en Haag is geïnspireerd op het dorpse karakter van vestingstadjes en de lintbebouwing in de omgeving. Het ontwerp is tot stand gekomen n.a.v. zorgvuldig onderzoek en uitgebreide gesprekken met een denktank van mogelijke bewoners en geïnteresseerden. 

Het resultaat

1 hecht dorp met 3 verschillende sferen en wijken: Het Dorpshart, De Erven en Het Lint. Elk met een eigen identiteit: compact en levendig in Het Dorpshart, waar ook de voorzieningen zijn. Voor wat ruimte en groen ga je naar De Erven. En in Het Lint vind je een authentieke, lange dorpsstraat met klinkers, waar je vrijheid en ruimte ervaart.

Voor iedereen

Of je nou starter of doorstromer bent, wilt kopen of huren: in Hoef en Haag vind je altijd een woning die bij jouw wensen past. Welke wijk spreekt je het meeste aan en wat voor een huis zoek je? Proef de sfeer van de verschillende wijken in Hoef en Haag.

De historie

Hoef en Haag past zich aan aan de historische omgeving tussen Vianen en Hagestein waarop het wordt gebouwd. Historische elementen, zoals oude knotwilgen, een boomgaard, of een oude boerderij, blijven zoveel mogelijk behouden. Op de foto's van de omgeving is dat goed te zien.

Hoeveel wijken komen er in Hoef en Haag? Naar wijken
Meer info over de woningen Naar het woningaanbod