Elke wijk een eigen sfeer

Hoef en Haag wordt een sfeervol dorpje waarin groen en water een belangrijke rol hebben. In totaal komen er 1800 nieuwbouwwoningen. De bouw gebeurt uiteraard gefaseerd. We ontwikkelen buurtje voor buurtje, zodat het vanaf dag één fijn wonen is in het nieuwste dorpje aan de Lek. Of je nou in Het Dorpshart, Het Lint of De Erven woont, overal is het even groen en waterrijk.

image alt

De Erven

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. 

Meer over De Erven
image alt

Het Lint

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes in groottes. Natuurlijk allemaal met een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat je de auto op je eigen erf parkeert.

Meer over Het Lint
image alt

Het Dorpshart

In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

Meer over Het Dorpshart
Op zoek naar een woning? Bekijk het complete aanbod
Alles over Hoef en Haag Bekijk het laatste nieuws