Logo Logo

Voorzieningen Hoef en Haag

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om je 20 minuten later te vermaken in het levendig hart van Utrecht. 

Scholen

Op de Brink in Het Dorpshart komt een basisschool en er wordt onderzoek gedaan of er een tweede school op het Hoevesteinse Lint aan de kant van het Kasteelterrein gerealiseerd kan worden.

Daarnaast heeft bijna elke wijk in Vianen een basisschool. In totaal zijn er maar liefst 11 basisscholen in de gemeente. Ook is er middelbaar en voortgezet onderwijs. Je hebt het dus voor het kiezen. 


Winkels

In 15 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. 

Recreatie


Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen bij recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als weekend.

Sporten

Kies je voor een woning in Hoef en Haag, dan woon je op een plek waar sportliefhebbers hun hart op kunnen halen. Hardlopen doe je heerlijk in het vele groen dat Hoef en Haag rijk is of langs de Lek. In de omgeving zijn veel verenigingen actief waar je lekker kunt sporten. 

Utrecht dichtbij

Met de auto rijd je in 20 minuten naar Utrecht. Het gezellige historische centrum heeft vele terrassen en restaurantjes aan het water. Tel daar de vele (culturele) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels bij op en we mogen constateren dat Utrecht bruist.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?