Voorzieningen Hoef en Haag

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden of zelfs in het nieuwe dorp zelf. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om je 20 minuten later te vermaken in het levendig hart van Utrecht.

Groeiend dorp

Het nieuwe dorp is ondertussen zo gegroeid dat er in Hoef en Haag zelf ook al wat voorzieningen te vinden zijn. Je leest er alles over op deze pagina. Bekijk ook de kaart onder aan deze pagina eens en ga op zoek naar het dichtstbij zijnde restaurant, of vind alvast je weg naar de leukste BSO.

Horeca Hoef en Haag

Horeca in een groeiend dorp

Biologische streekproducten bij De Keuken

Sinds medio 2021 is de allereerste horecagelegenheid van Hoef en Haag een feit! Bij De Keuken aan de Lekstraat 38 kun je terecht voor een lekker ontbijt, een goede lunch of gezellig diner. Maar ook voor een heerlijke borrelplank of kop koffie van BACCHI-bonen (de beste uit de buurt) met iets lekkers, heten Sybel en Anouk je van harte welkom. Alle producten zijn zo veel mogelijk biologische streekproducten en ook aan de kleinste bezoekers is gedacht. Bij mooi weer zoek je natuurlijk een plekje op het gezellige terras!

Woningaanbod, duurzaamheid en de mooiste plekjes

Meer weten over het aanbod, duurzaamheid, de mooiste plekjes en de rijk uitgeruste woningen in Hoef en Haag? Combineer je bezoek aan De Keuken dan eens met De Woonwinkel van Hoef en Haag.

In hetzelfde pand als het restaurant staat geregeld een het team van experts voor je klaar, bekijk in de rubriek nieuws de actuele openingstijden!

Broodjes, koffie en de lekkerste hartige of zoete snacks

Geen tijd om uitgebreid te lunchen, dineren of borrelen? Aan De Brink 4 kun je voor lekkerste snacks, burgers en frietjes of een goede kop koffie terecht bij Foodmaster. Neem plaats op één van de 20 zitplaatsen of haal je bestelling op en geniet er thuis van. Op maandag is Foodmaster gesloten, maar de rest van de week kun je je snacktrek stillen.

Iets verderop – aan de Lekstraat 44 – kun je bij Onze Dorpswinkel terecht voor een lekkere snack, broodje, pizza of dessert. Online bestellen en thuis laten bezorgen, zelf ophalen of bij mooi weer gezellig op het terras eten. Aan jou de keus!

Waar ligt Hoef en Haag? Bekijk de ligging
Meer weten over Hoef en Haag? Bezoek de woonwinkel