Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Heb je interesse in 1 van de tussen- of hoekwoningen type C, bouwnummer 036 van hoekwoning type A, of 1 van de 2 onder 1 kapwoningen (type A, B en C)? Je leest hier precies hoe de badkamer en het toilet worden opgeleverd. Comfortabel en compleet afgewerkt met kwaliteitsmerken. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.

image alt

Badkamer Hoek type A (036), Tussen- en Hoek Type C, 2 onder 1 kapwoningen

In de badkamer is het sanitair van Grohe en Villeroy & Boch. De witte Omnia Architectura Ceramic+ wastafel van Villeroy & Boch is 60 cm breed en 48 cm diep heeft een Grohe Eurosmart M-size kraan. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen. De Grohe thermostatische mengkraan en de doucheset (3 stralen) zijn van het type Grohtherm 1000. Alleen de 2 onder 1 kapwoningen worden standaard opgeleverd met bad (zie afbeelding).

Let op: de indeling van de badkamer verschilt per woningtype en de juiste indeling vind je terug op de verkooptekeningen (bij start verkoop). Deze beelden geven je wel een correct beeld van het gebruikte sanitair en materialen.

Ligbad 2 onder 1 kapwoningen

De 2 onder 1 kapwoningen worden standaard voorzien van een heerlijk ligbad. Het witte Villeroy & Boch ligbad van het type Subway heeft een moderne uitstraling en maakt van jouw badkamer een heerlijke wellness ruimte.

bad
image alt

Toiletruimte Hoek type A (036), Tussen- en Hoek Type C, 2 onder 1 kapwoningen

Het sanitair in de toiletruimte van de hoekwoning type A bouwnummer 036, alle tussen- en hoekwoningen type C en alle 2 onder 1 kapwoningen (types A, B en C) is van Villeroy & Boch van de serie Subway 2.0. Praktisch, modern en comfortabel. Uiteraard in wit uitgevoerd. De witte fontein is van de serie Omnia Architectura. De kraan is van Grohe, type Eurostyle Cosmopolitan.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze leverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht