Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Gaat jouw interesse uit naar 1 van de vrijstaande nieuwbouwwoningen in De Erven fase 1? Dan lees je op deze pagina hoe de badkamer en toiletruimtes worden opgeleverd. Namelijk helemaal compleet en luxe! Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.

image alt

Badkamer Vrijstaande woningen type A en B

Ook in de badkamer is het sanitair van Grohe en Villeroy & Boch. De witte Memento wastafel van Villeroy & Boch heeft een Grohe Eurosmart S-size kraan. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen. De Grohe thermostatische mengkraan van het type Grohtherm 1000. De doucheset (3 stralen) zijn van het type New Tempesta Cosmopolitan 100. In de vrijstaande woningen wordt de douche afgeschermd door middel van Novelli douchedeuren (hoekopstelling of nisopstelling).

De vrijstaande woningen worden standaard voorzien van een heerlijk ligbad. Het witte Villeroy & Boch ligbad van het type Squaro Edge heeft een luxe uitstraling en maakt van jouw badkamer een heerlijke wellness ruimte.

Let op: de indeling van de badkamer verschilt per woningtype en de juiste indeling vind je terug op de verkooptekeningen (bij start verkoop). Deze beelden geven je wel een correct beeld van het gebruikte sanitair en materialen.

image alt

Toiletruimte Vrijstaande woningen type A en B

Het sanitair in de toiletruimte van de vrijstaande woningen type A en B is van Villeroy & Boch van de serie Subway 2.0. Luxe en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. De witte fontein is ook van de serie Subway 2.0. De kraan is van Grohe, type Concetto.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze sanitairleverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht