Levensloop Hoekwoning

v.a. € 500.000 - € 505.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Je voelt je hier meteen thuis

In het nieuwe, groene buurtje de Vrijbuiters in De Erven vind je straks vier levensloopbestendige hoekwoningen. Dat betekent dat je hier zo lang kunt blijven wonen als je wilt. En dat is gezien de bijzondere omgeving zo gek nog niet. Binnen heb je ruimte genoeg, maar het allerliefst ben je hier natuurlijk buiten. Omringd door groen, water en dorpse knusheid voel je je hier vanaf dag één thuis. Iets voor jou?

Verkocht

Levensloop Hoekwoning

v.a.
€ 500.000 - € 505.000
ca. 118 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken