Levensloop Hoekwoning #041

€ 500.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Bouwnummer 041 is een levensloopbestendige hoekwoning in Vrijbuiters. Dat betekent dat je hier zo lang kunt blijven wonen als je wilt. En dat is gezien de groene buurt en de tuin inclusief achterom op het noordwesten zo’n gek idee nog niet. Binnen heb je met circa 117 m2 woonplezier ook aan ruimte geen gebrek en er is zelfs een geïsoleerde berging voor extra opslag. Ja, dit is ‘m!

In optie

Levensloop Hoekwoning #041

€ 500.000
ca. 117 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 30 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod