Levensloop Hoekwoning #053

€ 505.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Bouwnummer 053 sluit het charmante rijtje van vier en is om meerdere redenen bijzonder. Om te beginnen is deze hoekwoning levensloopbestendig. Met andere woorden: naast zo’n 117 m2 woonplezier geniet je van een compleet woonprogramma op de begane grond. Verder vormt de achtertuin inclusief achterom op het zuidoosten een verlengstuk van het groen uit de buurt. Ja, hier in Vrijbuiters ervaar je ultiem woongeluk!

In optie

Levensloop Hoekwoning #053

€ 505.000
ca. 117 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 30 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod