Levensloop Tussenwoning

v.a. € 490.000 - € 495.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Rustig en groen wonen

Zoek jij een woning waar koken, douchen, eten en slapen allemaal gelijkvloers is? En dan het liefst in een natuurrijke omgeving? Dan is een levensloopbestendige tussenwoning in de Vrijbuiters zeker iets voor jou. Je vindt er straks vier van dit type, dat over twee slaapkamers en meer dan genoeg ruimte beschikt. Maar thuiskomen begint natuurlijk al in de wijk. En dat is hier dankzij de rust en het vele groen elke dag fijn!

In verkoop

Levensloop Tussenwoning

v.a.
€ 490.000 - € 495.000
ca. 118 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod