Levensloop Tussenwoning #040

€ 490.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Bijzonder aan bouwnummer 040 is dat ‘ie levensloopbestendig is. Dat betekent dat deze tussenwoning van circa 117 m2 een compleet woonprogramma heeft op de begane grond. Ideaal wanneer traplopen lastiger is of wordt. Tel daar de groene buurt en de tuin op het noordwesten inclusief achterom bij op, en je hebt alles wat je hartje begeert. Dit is zonder twijfel jouw favoriet!

In optie

Levensloop Tussenwoning #040

€ 490.000
ca. 117 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 30 m2Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod