Levensloop Tussenwoning #051

€ 495.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

De Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Want de gemoedelijke, dorpse sfeer nodigt je elke dag uit om naar buiten te gaan. Hier groet je de buren, of sterker, gooi je ‘s zomers gezellig samen de barbecue aan. Wat een leven!


Wat een plaatje is dit! Bouwnummer 051 ligt in het rijtje van vier levensloopbestendige woningen, wat betekent dat er een compleet woonprogramma is op de begane grond. Ideaal wanneer traplopen lastig is of wordt. Omringd door het groen van Vrijbuiters én met een achtertuin op het zuidoosten inclusief achterom, is het leven in deze tussenwoning straks heerlijk. Of eigenlijk altijd, want hier hoef je natuurlijk nooit meer weg.

In optie

Levensloop Tussenwoning #051

€ 495.000
ca. 117 m2
3 kamers
Bodemwarmtepomp
ca. 30 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

De Vrijbuiters: het groenste stukje van Hoef en Haag

De Vrijbuiters is een prachtig landelijk gebied in het dorp Hoef en Haag. Het is omgeven door groen, water en biedt overal een geweldig uitzicht over het omringende landschap. Maarten Venhorst, architect bij MIX architectuur, is verantwoordelijk voor het ontwerp van De vrijbuiters en vertelt er graag meer over!


Interview architect lezen

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod