Nieuwe woningen in Het Dorpshart

21 juni '16

Heb je al een tijdje een oogje op Hoef en Haag in Vianen? Goed nieuws! Binnenkort start de verkoop van 29 woningen in Het Dorpshart. Schrijf je nu alvast in voor het woningtype van je keuze! Je hebt de keuze uit onderstaande nieuwbouwwoningen met een koopsomindicatie vanaf € 200.000 v.o.n.

• rijwoning type Bredenrode
• rijwoning type Dorpshof
• geschakelde 2-onder-1 kapwoning type Dorpshuis
• rijwoning type Meander

Veel te kiezen dus. Toch hebben de woningen een aantal gemene delers. Een heerlijk diepe tuin bijvoorbeeld. Maar ook de charmante dorpse architectuur en de eigen parkeerplaats achter het huis of op de oprit. En heb je al gezien dat de types Dorpshuis en Meander uitkijken over een groenstrook en de Meander? Wat zal het hier mooi wonen zijn!

Koop nieuwbouw en maak het jezelf makkelijk

Geen tijd of zin om te klussen? Maak kennis met Victor & Wonen. Met dit serviceconcept maak je het jezelf makkelijk. Kies uit één van de eigentijdse woonsferen jouw stijl. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huis wordt opgeleverd met de indeling die jij wilt. Ook plaatsen we de keuken voor je, voorzien we de sanitaire ruimten van een luxe afwerking en werken we de wanden en vloeren voor je af.

Hoef en Haag Victor & Wonen
  Meer weten over Victor & Wonen?
  Schrijf je in voor de woning van je keuze