Header

Daarom wil jij wonen in Het Dorpshart fase 4 – deel 2

11 november '20

De tweede fase van Het Dorpshart fase 4 komt er aan. En sneller dan je wellicht zou denken. Waarom jij wil wonen in een van de 39 nieuwe woningen in dit tweede deel van het plan? We geven je hieronder drie redenen én wat extra sneak peeks.

Laatste kans

Last, maar zeker not least. Het Dorpshart fase 4 – deel 2 is (in ieder geval voorlopig) het allerlaatste woningaanbod in Het Dorpshart in Hoef en Haag. Daarmee zijn alle fases in het Dorpshart met nieuw woningaanbod in verkoop gegaan en volgt geen nieuw aanbod meer in deze wijk, die zich kenmerkt door de dorpse oud-hollandse architectuur. Gezien de enorme belangstelling voor het eerste deel van deze vierde fase, verwachten we dat ook dit laatste deel snel uitverkocht zal zijn. Dit is dus jouw allerlaatste kans om te wonen in het gezellige hart van Hoef en Haag.

Dorpse gezelligheid

Waarom wonen in Het Dorpshart zo populair is? Je woont in het hart van Hoef en Haag met steeds meer faciliteiten om de hoek. Zo worden er de komende tijd een school, supermarkt, dorpsplein De Brink en meer horecagelegenheden gebouwd. Het Dorpshart heeft de knusse gezelligheid van een dorp, maar met steeds meer faciliteiten om de hoek. Woon jij straks in Het Dorpshart en heb je een paar boodschappen nodig? Dan wandel je zo de supermarkt binnen om alles in te slaan waar je naar zoekt. Heerlijk toch?

Rozentuin

Het Dorpshart fase 4 – deel 2 grenst vrijwel direct aan De Rozentuin. Deze Rozentuin is een prachtig groene omgeving met speelvoorzieningen, zoals het sportplein. Sommige woningen worden zelfs direct aan deze groene zone gebouwd en hebben een heerlijk groen uitzicht. Ideaal om tijdens zomerse dagen met je kinderen, vrienden of familie te genieten van al het groene vermaak dat De Rozentuin biedt.

Extra sneak peeks

Zoals beloofd geven we je hierbij wat extra sneak peeks. Met de beelden hieronder krijg jij een beter beeld van de woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2.

Klaar voor de start?

Ons streven is om dit jaar nog in verkoop te gaan met Het Dorpshart fase 4 - deel 2. Meld je dus snel aan als geïnteresseerde in dit project en vraag alvast een financiële check aan. Dan ben jij uitstekend voorbereid voor het moment dat de verkoop start. De komende tijd delen we alle bouwnummers met je. Daarop zie je alle bouwnummer specifieke informatie, aanvullende beelden en natuurlijk de definitieve woningkenmerken. Tot snel!

  Stel hier je vragen
  Bekijk de woningtypes