Jouw nieuwe woning woonklaar opgeleverd. Maak kennis met Victor&Wonen

De woningen in Het Dorpshart in Hoef en Haag kun jij als koper woonklaar laten opleveren met Victor&Wonen. Woon-o-loog Victor Meuwissen – interieurdesigner van Victor&Wonen - legt uit wat woonklaar inhoudt en hoe het werkt.

“Thuis is de belangrijkste plek in je leven”, stelt Victor. “En als je daar niet jezelf kan zijn, waar dan wel?” Om kopers van nieuwbouwwoningen te helpen om van hun nieuwe huis echt hun nieuwe thuis te maken, ontwikkelde BAM Woningbouw samen met Victor het woonklaarproduct Victor&Wonen.

Hoef en Haag | Nieuwbouw Vianen

Hoera je weet waar je wilt gaan wonen

6 juli '16

Op basis van zijn jarenlange ervaring – onder meer bij IKEA – werkte Victor aan de eigentijdse Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen. “Het grote doel is om persoonlijk wonen bereikbaar te maken. Veel keuzevrijheid, maar geen keuzestress. Met Victor&Wonen willen we toekomstig bewoners graag inspireren en helpen om in een paar stappen het thuis te creëren dat bij hen past.”

 “Als je hebt besloten welk huis je wilt kopen in Hoef en Haag, begint ‘het feest’. Je wordt in contact gebracht met één van de ervaren Woonadviseurs van BAM Woningbouw. De Woonadviseur gaat je tijdens je hele woonreis ondersteunen bij het creëren van jouw eigen thuis in Hoef en Haag.”

Zes Woonsferen, voor ieder wat wils!

Door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen, kun je jouw woning in Hoef en Haag volledig woonklaar laten opleveren. “Als je kiest voor een Woonsfeer, brengen wij een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor je aan. Daarnaast wordt je trap volledig afgeschilderd én krijg je comfortabele vloerverwarming op de begane grond. En dat allemaal vóórdat de woning wordt opgeleverd. Dus op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen!”

In totaal kun je kiezen uit zes Woonsferen; vijf zijn er ontworpen door Victor en de zesde is ontworpen door de stylisten van vtwonen. “Iedere Woonsfeer is een smaakvolle verzameling van kleuren en materialen. Alle onderdelen binnen een Woonsfeer kunnen onderling worden gecombineerd; het resultaat is altijd stijlvol en compleet. Het is als een kruising tussen confectiekleding en fashion op maat: binnen een voorgeselecteerd aanbod muurkleuren, keukendeuren, werkbladen, badkamerinrichtingen en vensterbanken zijn de keuzes oneindig!”

Welke indeling past bij jouw manier van leven?

“Eigenlijk is het logisch: de bezigheden waar je in jouw dagelijks leven het gelukkigst van wordt, moeten de beste en mooiste plek krijgen in huis. Stel, je bent een gepassioneerde hobbykok, dan is een royale leefkeuken aan de tuinzijde dé oplossing. En als uitgebreid in bad gaan jouw ultieme ontspanning is, wil je natuurlijk een extra grote badkamer, je eigen kuuroord thuis.” Vanuit deze denkwijze creëerde Victor met BAM Woingbouw de vijf Leefwijzen van Victor&Wonen: Culinair, Samenzijn, Praktisch, Hotelsuite en Welness. “Per verdieping kun je kiezen uit divers Leefwijzen waarbij de verdieping wordt ingedeeld op een manier die het beste past bij jou (en je gezin).“

Woonklaar voor iedereen bereikbaar

Bij de ontwikkeling van Victor&Wonen was een belangrijk uitgangspunt dat woonklaar wonen voor iedereen bereikbaar moet zijn. “De Woonsferen zijn beschikbaar in diverse uitrustingsniveaus. Er is dus altijd een Woonsfeer die past binnen jouw budget. Goed om te weten is dat de mogelijkheid bestaat om de Woonsferen en Leefwijzen mee te nemen in de financiering omdat het zaken betreft die nagelvast in de woning worden aangebracht. Dat maakt een fijn thuis voor iedereen haalbaar.”!

Stressvrij verhuizen

“Kies je voor een huis in Het Dorpshart in Hoef en Haag en kies je voor een Woonsfeer en Leefwijze van Victor&Wonen? Dan is verhuizen ineens bijna stressvrij. Je hoeft in je beperkte vrije tijd geen 100 winkels af om producten en prijzen te vergelijken. Wij hebben dat al voor je gedaan. En doordat wij groots inkopen en alles van tevoren hebben uitgedacht, kunnen we je ook nog eens topkwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden.”

Meer weten?

Op de online Victor&Wonen omgeving kun je meer ontdekken over de Woonsferen en Leefwijzen van Victor&Wonen. Daar kun je ook alvast je eigen thuis creëren in de handige online inspiratietool en de Woonsferen in 360-foto’s bekijken. Op de Victor&Wonen site lees je ook de inspirerende woonstyling blogs van Victor, kun je het Victor&Wonen magazine downloaden en ontdek je in de prijslijsten wat er bij de Woonsferen is inbegrepen.  Succes en bel als je vragen hebt, we helpen je graag!

Hoef en Haag | Nieuwbouw Vianen
  Naar het woningaanbod in Het Dorpshart
  Maak kennis met Victor & Wonen!