Jouw woning compleet woonklaar bij oplevering?

2 mei '18

Aan jou de keuze! In Het Dorpshart fase 2b heb je de unieke mogelijkheid om jouw woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een luxere keuken, badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. In jouw favoriete Woonsfeer. Als je wilt, helpen we je daarnaast een keuze te maken voor een indeling van elke verdieping die past bij jouw Leefwijze. Samen met jouw persoonlijke Woonadviseur ga je alle mogelijkheden bekijken.

Design of Natuurlijk, veel of weinig accessoires, eindelijk die heerlijke walk-in closet of een extra slaapkamer op zolder: met Victor&Wonen kan iedereen zijn of haar unieke thuis creëren. Wat je ook kiest; als het jouw smaak is, voelt je nieuwe huis ook echt als thuis. 

Laat je inspireren door de Woonsferen

We creëerden Victor&Wonen samen met woon-o-loog Victor Meuwissen en de stylisten van vtwonen; eigentijdse Woonsferen, waarmee we toekomstige bewoners graag inspireren bij het creëren van een eigen thuis. Vier Woonsferen zijn ontworpen door Victor en één door de stylisten van vtwonen. Welke variant je ook kiest; jouw woning wordt volledig woonklaar opgeleverd. Van de kleur op de muren tot de tegels in de badkamer. Laat je persoonlijkheid spreken.

Hoef en Haag Het Dorpshart fase 2 Victor&Wonen

Welke Leefwijze past bij jou?

Je eigen Leefwijze breng je tot uiting door keuzes te maken voor de indeling van je nieuwe huis. Houd je van lekker luieren of breng je al je avonden het liefst door aan de keukentafel? Is een uitgebreide Wellness-sessie jouw ultieme ontspanning of droom je van een Hotelsuite thuis? Je deelt je huis in naar de wensen van jou en je gezin, zodat iedereen zich meteen thuis voelt. Je hebt per woningtype de keuze uit diverse Leefwijzen zoals Samenzijn, Culinair, Hotelsuite, Wellness en Praktisch met ieder hun eigen variaties.

Voordelen Victor & Wonen

• Direct kunnen wonen in een huis dat helemaal bij jou past!
• Vele keuzemogelijkheden, creëer zelf je unieke thuis
• Direct zekerheid van de kosten
• Geen bezoek meer aan meerdere showrooms
• Niet meer klussen

Meer weten?

Wil je meer weten over de kleurstellingen, vormen en accessoires die bij iedere Woonsfeer passen? Of wil je alle voor jouw woning beschikbare Leefwijzen ontdekken? Ontdek meer op de speciaal voor Hoef en Haag – Het Dorpshart fase 2b ontwikkelde Victor&Wonen website. Op deze website vind je de online inspiratietool, waarin je iedere Woonsfeer in de woning van jouw keuze zelf kunt ervaren. Daarnaast kun je video’s bekijken waarin Victor alle Woonsferen en Leefwijzen verder voor je uitlegt. 

*Delen van de woningtypes Buitenhuis, Hoftuin en Dorpshoeve kunnen ook woonklaar worden opgeleverd. Na aankoop van de woning kan de Woonadviseur hier meer informatie over geven. 

Hoe liggen de woningen? Situatie
Welke woningen komen er? Woningaanbod