Alle woningen Hoefpoort onder optie

18 oktober '18

Vandaag vond de toewijzing plaats van 10 woningen Het Lint fase 2a Hoefpoort. Dat leverde een mooi resultaat op; alle woningen zijn onder optie.

Veel inschrijvingen

Tijdens de inschrijfperiode ontvingen we een groot aantal inschrijvingen voor de 10 woningen. Het mooie resultaat is dat we alle woningen hebben toegewezen. Kijk in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account en zie of je een woning toegewezen hebt gekregen of niet. Als je één van de 10 gelukkigen bent, dan kun je online doorgeven wanneer je graag op gesprek wilt komen bij de makelaar. Hij zal daarna contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Mocht je geen woning toegewezen hebben gekregen, dan sta je als reservekandidaat genoteerd. Als iemand van zijn of haar optie afziet, dan wordt het betreffende bouwnummer opnieuw toegewezen volgens de toewijzingscriteria

Reservelijst

Heb je geen optie? Dan kom je automatisch op de reservelijst. Heb je je nog niet ingeschreven maar heb je wel interesse? Meld je dan aan als reservekandidaat bij één van onze makelaars. Geef hierbij aan naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat.

Naar Het Lint Meer informatie over de wijk
Naar het woningaanbod Wil jij hier wonen?