Binnenkort in verkoop 59 woningen De Hoffelijkheid in Het Lint

23 december '15

Omdat de animo voor Hoef en Haag in Vianen zo groot is, pakken we door! In het eerste kwartaal van 2016 willen we starten met de verkoop van De Hoffelijkheid in Het Lint. Het gaat om 59 fraaie nieuwbouwwoningen. 

Veel huis voor je geld

Wie één van de 59 nieuwbouwwoningen in De Hoffelijkheid koopt, krijgt opnieuw veel huis voor zijn geld. Bij de koop is luxe sanitair inbegrepen en bijna alle woningen worden voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. De vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap-, hoek- en enkele tussenwoningen hebben standaard vloerverwarming op de begane grond. Wat een weelde! Wil jij dat ook? Wacht dan niet langer en meld je alvast aan voor jouw favoriete woning.

Sfeervol wonen in Het Lint

De ligging van Het Lint is prachtig. Hier woon je tussen de Meander en plas Everstein, heel dicht bij het Kasteelterrein. Daarbij bereik je de uitvalswegen snel en ben je dus zo in de grote stad. Elke wijk in Hoef en Haag heeft zijn eigen identiteit. De nieuwbouw van De Hoffelijkheid in Het Lint krijgt een chique, dorps-landelijke uitstraling. Dit is te danken aan de gevarieerde bouwstijl en het oog voor detail waarmee de nieuwbouw ontworpen is. Lijkt je dat wat? Proef de sfeer in Het Lint

Vrije kavels in Het Lint

Heb je interesse in een kavel in Het Lint? Er is nog een aantal kavels beschikbaar

nieuwbouw vianen hoef en haag kavels