Bouwnummers Het Lint fase 3 live!

1 juni '20

Alle 49 bouwnummers van Het Lint fase 3 staan nu live. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte woningmatch. Zo ben je vast goed voorbereid op de start verkoop van jouw droomwoning.

De prijsindicatie is bekend

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting de start van de verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Om je een goed beeld te geven, hebben we nieuwe schetsen van de woningen toegevoegd. Ook vind je per woning de belangrijkste kenmerken. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt onder bijvoorbeeld een carport of op 1 van de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

Wat ligt waar?

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Bouwnummers 001 t/m 049 horen bij Het Lint fase 3. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.

Heb je interesse? Ga dan snel naar de woningpagina, waar je ook schetsen van de woningen kunt zien. Kies je favoriete woning uit en klik op het hartje rechtsboven in de afbeelding om op de hoogte te blijven.

Woningen
  Meer nieuws over Het Lint
  Bekijk het woningaanbod