Bouwnummers Het Lint fase 4

16 april '21

Alle 40 bouwnummers van Het Lint fase 4 staan nu op de website. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw perfecte match. Zo ben je goed voorbereid op de start verkoop van jouw droomwoning.

De prijsindicatie is bekend

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting de start van de verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Ook vind je per woning de belangrijkste kenmerken en conceptplattegronden. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

Wat ligt waar?

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Bouwnummers 50 t/m 89 horen bij Het Lint fase 4. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match. Gevonden? Sla dit bouwnummer dan vast op in jouw wensenlijstje door op het hartje te klikken. Je hebt dan straks snel jou favoriete bouwnummers bij de hand als de verkoop start.

  Meer nieuws over Het Lint
  Bekijk het woningaanbod